Relaxed smikkelen op een dakterras in Bangkok doe je bij “Wanderlust”

O Thailand en Bangkok wat zijn jullie leuk. Je kunt er heerlijk genieten van de natuur, de mensen, drukte van de stad of het fijne van de natuur en eten, vraag maar niks, je kunt er je lol op. Authentiek Thais snaai je in de Local Canteen en op de Chatuchack-markt vind je alles wat je wilt. En een schorpioentje? Die snaai je in Chinatown! Maar er is nog veel meer te ontdekken, waaronder “Wanderlust”, waarbij je nog iets over de stad kunt uitkijken…

Verwacht geen wonderen, maar meer prima plekje om wat te chillen. Het is even zoeken waar het precies is, maar dat is met heel veel tentjes in Bangkok. Via een vervallen lift kom je uiteindelijk op het dak dat vijf of zes hoog ligt ofzo, dus een wijds uitzicht heb je niet richting elke kant. Het heeft een beetje een chillvibe, met meubels van steigerhout, en barretje, wat planten en lampjes.

Verwacht dus ook geen driesterren-gerechten of allerlei gekheid, maar dat maakt het juist leuk. Na eerst wat cocktails besteld te hebben was het tijd voor het eten en in plaats van grote gerechten of hele viergangen diners bestel je bij “Wanderlust” juist allerlei kleine porties voor een paar Thaise Baht.

Wanderlust

En dat maakt de hele toko erg chill en relaxed. Je bestelt wat, geniet ervan en als je nog wat meer honger hebt bestel je toch gewoon wat bij? Niks moet, alles mag. De bediening bestond onze avond uit wat tieners, misschien wel broers en zussen. Wel was er voor de rest niemand aanwezig. An sich niet erg, maar daardoor was de sfeer misschien net wat minder.

Wanderlust

Al met al een gezellige tent, goed betaalbaar en op de kaart is genoeg te vinden. Van authentiek Thais eten, tot vegetarische gerechten, wat internationale dingetjes en genoeg frisjes en cocktails. Klein maar fijn en gezellig, dus mocht je ooit eens in de buurt zijn in de wereldstad Bangkok en in de juiste buurt zitten: aanradertje!

Een gedachte over “Relaxed smikkelen op een dakterras in Bangkok doe je bij “Wanderlust”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.