Wie zit er achter Reislist?

Reizen, dat is waarschijnlijk de minst originele hobby ter wereld. Het is niet bijzonder om dat graag te doen. ​Erover schrijven is ook niet speciaal: iedereen heeft tegenwoordig een reisblog, of dat nu een aparte site is of een waarbenjijnu.laura

Heel lang heb ik dan ook gedacht dat de wereld niet nóg een reisblog nodig had, maar nu istie er toch, want je bent er.​

De reden is simpel. Ik merkte steeds vaker dat ik graag blogs lees om te ontdekken of een bepaalde bestemming of activiteit de moeite waard is. Dit is mijn manier om iets terug te doen.​ 🙂

Groetjes, Laura

Gastredacteur Colin

Colin

Reizen is niet voor iedereen weggelegd, en niet iedereen heeft er altijd maar zin in en wel reizen is voor iedereen natuurlijk anders; kamperen, in Nederland genieten of juist de gekste avonturen op zoeken in het buitenland. Ik ben geen globetrotter, ik heb ook niet jaren in mijn eentje rondgereisd, maar heb inmiddels toch al wel veel van de wereld mogen ontdekken, veel landen en continenten aangedaan en veel unieke avonturen mogen beleven.

Je kunt Reislist bereiken op Instagram @Reislist