365 dagen geleden vlogen we naar Canada

Exact een jaar geleden was het tijd voor een groots en koud avontuur in West-Canada. Een prachtige herinnering vol avontuur, maar ook mijn laatste grote reis van het afgelopen jaar. Afgezien van een paar kleinere buitenlandtripjes is er al 365 dagen niet echt gereisd en dat allemaal door, inderdaad corona.

Op 1 februari 2020 was het vroeg in de ochtend al tijd om naar Schiphol af te reizen om op het vliegtuig te stappen naar een prachtig continent. We hadden een prachtige reis voor de boeg en elke dag was weer een prachtig wonder. Zo hebben we een mooie sneeuwschoenwandeling gedaan, heb ik voor het eerst gevlogen in een helikopter en hebben we er heerlijk gegeten.

We mochten niet klagen, want we mochten nog een extra dagje in Toronto rondbanjeren, omdat we niet konden vliegen, vanwege storm Ciara. Als ik had geweten dat dit de laatste grote trip was van aankomende tijd, had ik er denk nog net iets meer van genoten. Aan de andere kant mag ik ook ook niet teveel klagen, want ik ben in 2021 ook nog in Polen geweest met Laura en voor werk in Barcelona.

Canada

Ook Laura heeft last van het niet kunnen reizen, maar die is begin maart nog in het prachtige India geweest. Al met al wast het rumoerige tijd, een apart jaar op verschillende vlakken en is het nog maar de vraag wanneer we überhaupt weer in het buitenland zullen vertoeven. Een voordeel? Je kunt net wat meer sparen, dus als we weer wel mogen, kan dat wel net wat langer, mooier, luxer en gekker…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.