Taco’s snaaien in Banff Canada? Ik zie je daar!

De een na laatste dag in Banff, Canada, maakten we nog een mooie wandeling. Anderhalve week lang hadden we van alles gedaan. Ik had op een snowboard gestaan, door de sneeuw gestampt, wild life gespot en in een helikopter gezeten. Alles ging goed tot die laatste wandeling. Als je Reislist vaker checkt, dan weet je dat dat een zwakke plek is. Op de terugweg, verdraaide ik helaas m’n knie. Op de vermoeiende terugtocht naar het hotel, was het ook etenstijd…

Er was in en om Banff zoveel te doen en beleven, maar ook qua restaurants heb je daar niks te klagen. Alleen voor het eten moet ik nog een keer terug. Al strompelend en met een pijnlijke knie moesten we toch wat eten en Magpie & Stump stond nog op een het lijstje. Een heus Mexicaans restaurant, aanvallen!

De buitenkant nodigt misschien wat minder uit, want het is gewoon een houten pand, wat wat weg heeft van een grillhouse. Wij wisten beter (dank Trip Advisor) en hobbelde naar binnen. Eenmaal door de eerste deur kom je al in de gezelligheid van het Zuid-Amerikaanse land terecht. Muren vol met kleurige doeken, cactussen, vlaggetjes, uitspraken en meer. We werden prima ontvangen, kregen een tafeltje toegewezen en het was tijd voor fiesta.

Magpie & Stump
Welkom bij Magpie & Stump

De kaart biedt alles wat je wilt, van enchilladas tot nachos en van taco’s tot heerlijke fruitige cocktails. Het fijne is dat je niet gelijk een heel bord vol hoeft te bestellen. Een taco kost een paar dollar en heb je in tig varianten. Zo bestelde ik er twee, terwijl Laura zich waagde aan een bord vol ander lekkers. Natuurlijk een cocktailtje (Pina Colada is m’n second name) erbij en smikkelen maar.

Je kunt kiezen uit vegetarisch, verschillende soorten vlees, gamba’s en allerlei sauzen. Een leuk concept en leuke medewerkers. Er liep zelfs een Nederlandssprekende knul rond, die mocht de volgende ronde taco’s kiezen. Al met al hebben we daar heerlijk gezeten en hebben we genoten van het eten. De prijs was meer dan prima, de gezelligheid binnenin was dat ook. Eenmaal door de deur naar buiten, was het weer tijd voor het echte Canada, maar dat was toch een leuke dinerafsluiting van onze Banff-trip! Adios!

Een gedachte over “Taco’s snaaien in Banff Canada? Ik zie je daar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.