Het beste ijs in Krakau smikkel je bij Good Lood

Begin van dit jaar zijn we enkele dagen in Polen geweest, waarbij ons mini-rondreis begon in Krakau. Daar hebben we van alles gedaan wat van te voren uitgestippeld was, maar we zijn ook lekker wezen rondstruinen. Zo kwamen we in de Joodse buurt terecht en kregen ondertussen een tip om een heerlijk ijsje te snaaien. En dat is grappig en toevallig want…

Dit is al de tweede blog over Polen in combinatie met eten en drinken, maar dat is dan zeker weer géén toeval. In dat prachtige land kun je gewoon overal heerlijk smikkelen. Toen we een middagje geen dingen gepland hadden in Krakau besloten we lekker rond te dartelen en naar de Joodse buurt te gaan. Gegeten hadden we al heerlijk, maar een kleine snack voor tussendoor kan altijd natuurlijk.

Ook stuur ik soms weleens een fotootje in een WhatsApp-groep om wat toffe dingen te laten zien tijdens het reizen. Terwijl ik m’n telefoon pakte om even te kijken, kreeg ik een tipje om een ijsje te gaan halen bij Good Lood. Klonk leuk en grappig, dus Google Maps aan en checken maar. Het bizarre toeval wilde dat dat tentje in de Joodse Buurt lag en we er werkelijk waar slechts 150 meter vanaf waren.

Good Lood
Gevonden: Good Lood in Krakau, Polen

Zo gezegd, zo gedaan en dat was een prima tip. Good Lood werkt in combinatie met een smartphone-app, maar je kunt uiteraard ook gewoon in de winkel bestellen. Heel veel keuze hebben ze echter niet, maar de smaken die ze wel hebben zijn dan ook werelds. Zo hebben we tijdens ons middagje relaxen even heerlijk genoten van een fris bakje spatelijs!

Good Lood
Nog bedankt voor de tip, Nick

2 gedachtes over “Het beste ijs in Krakau smikkel je bij Good Lood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.