IJsjes vanaf een marmeren plaat

Waar Laura een ijsliefhebster is, ben ik dat ook. Zo at ze pas geleden nog een ijsje in Italië en schreven we eerder over ijs eten in Polen. Leuk en aardig allemaal, maar een ijsje vanaf een marmeren plaat… Heb je daar weleens van gehoord? Dat snaai je bij de Marble Slab Creamery.

De Marble Slab Creamery is een keten van ijstoko’s, waar je ook weer de heerlijkste ijsjes kunt laten maken. Je hebt keuze uit tig hoorntjes en kunt kiezen uit tientallen smaken en toppings. Ook heb je keuze uit allerlei ‘standaardcombinaties’, die vervolgens voor je in elkaar worden gekneed.

Dat alles gebeurt op een koude marmeren plaat, waarbij het ijs, toppings en eventuele extra’s lekker door elkaar worden gehusseld. Door de stenen plaat blijft het ijs koud en smelt het dus niet. Met behulp van verschillende hulpmiddelen werden onze ijsjes ‘gekneed’ en daarna is het betalen en genieten. Prijzig is het trouwens wel, maar prima voor zo’n unieke lekkernij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.