Bioscoop in Canada: ik wil geen zoute popcorn

Hier in Nederland heb ik een Pathé Unlimited-abonnement, waardoor ik regelmatig in de bioscoop te vinden ben. Even relaxed, geen telefoon om om de minuut op te kijken en genieten van een filmpje. Kilo’s popcorn en frisdrank nuttig ik dan niet, maar een bioscoopje pakken in Canada beloofde toch wat anders.

Gewoon even lekker gek, een bioscoopje pakken in Canada, want waarom niet. Toen we in Banff, Canada waren, hebben we daar ook een filmpje gepakt. M’n schoonvader en zwager naar 1917, maar die had ik al gezien. Dus ik schoof met Laura en haar moeder aan bij een film waarvan ik de titel inmiddels niet eens meer weet. Ik had ‘m zeker niet uitgekozen, want het was een half kostuumdrama, maar daar gaat het nu niet over.

Er waren speciale tickets te koop inclusief een grote popcorn en frisdrank en Laura en ik waren al om. Even wat minder gegeten die avond, want tijdens de film zouden we nog genoeg te knabbelen hebben. De keuze voor zo’n speciaal ticket pakte voor mij niet helemaal goed uit. Er was keuze uit zoute popcorn of zoute popcorn met wat boter… Er werkte ook nog een Nederlandse, maar ook die kon me helaas niet helpen met iets zoets.

Laura blij, want die vindt zoete popcorn helemaal niks. Niet te begrijpen eigenlijk, want overall is dat best een zoetekauw. Ikzelf hoef echter geen halve kilo zoute popcorn, want ik vind het gewoon niet lekker. Maar ach tickets waren al besteld, dus we zijn de film maar ingedoken met onze handen vol. Ik heb m’n halve beker frisdrank opgedronken en wat popcorn gegeten, meer trek had ik niet. Volgens mij heb ik ook nog wat geslapen tijdens de film, heerlijk genieten dus zo’n avondje bioscoop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.