Midweekje Landal voor een minimaal bedrag

Jaja we weten het nou wel, het is een irritante tijd door het coronavirus, op vakantie kun je eigenlijk niet of nauwelijks, maar toch willen we weg. Laura is eerder dit jaar nog een midweekje naar Centerparcs geweest met wat vrienden. Je kunt bijvoorbeeld ook kijken naar Landal en daar kun je voor een minimaal bedrag al even ‘weg’ zijn.

Met twintig vrienden naar een huisje zoals je deed toen je net op de middelbare school zat is er uiteraard niet bij, maar even met z’n tweeën of het gezin weg moet nog makkelijk kunnen. Als je geen al te gekke eisen hebt, dan hoeft dat ook niet heel veel te kosten. Wil je bijvoorbeeld niet in het weekend weg, maar gewoon van maandag tot vrijdag? Dan kun je al een huisje huren voor zo’n 160 euro.

Dan heb ik het over een vierpersoonshuisje, waardoor het je 40 euro per persoon kost en waar je dan vier nachten mag slapen. Voor 10 euro per nacht overnachten in een huisje dus. Dat is zo cheap, dat je dat zelfs bij Airbnb niet snel vindt. Tevens moet je dan natuurlijk ook niet gaan in een kindervakantie, want dan wordt de prijs van de een op andere dag drie keer zo hoog.

Parken zoals Centerparcs en Landal zijn natuurlijk bekend, maar als je even goed zoekt kun je ook nog naar wat onbekendere parken vertrekken voor een minimaal bedrag. Toch wel even lekker misschien. Even uit huis, even weg van werk, gewoon met de e-reader op de bank, filmpje kijken, jezelf even onderdompelen in het zwembad van het park, bordspelletje spelen, een keer een fiets huren en lekker struinen door de natuur in de buurt…

Wat voor jou?

Een gedachte over “Midweekje Landal voor een minimaal bedrag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.