Tripje naar Landal en ANWB-lid? Dat betekent korting!

Landal, Centerparcs en andere parken mogen blij zijn met Laura en mij, want niet op vakantie kunnen naar het buitenland betekent dat we hier in Nederland maar wat leuks moeten opzoeken. Althans ik ga zo af en toe, Laura heeft stiekem volgens mij elk park in Nederland al aangedaan met een bezoekje met vrienden.

Dat terzijde blijven we natuurlijk Nederlanders en als we ergens korting kunnen scoren is dat natuurlijk altijd fijn. Toen ik eind vorig jaar een midweekje in Landal was, moesten we ons natuurlijk even aanmelden. Naast ons stond een man die liet weten dat hij via de ANWB had geboekt en dus wat korting had bedongen…

Zo leer je nog eens wat, want uiteraard heb ik ook even geGoogled en als je lid bent bij de wegendienst kun je inderdaad wat korting bedingen bij Landal. Dat loopt op tot maximaal 50 euro, maar dat ligt uiteraard aan de datum, locatie en type huisje wat je boekt. En als je weet dat een tripje niet al te duur hoeft te zijn en je dus voor nog wat tientjes minder even weg kan, is dat wel zo fijn.

Ledenvoordeel ANWB

Aanstaande week ben ik trouwens weer een weekje in Landal te vinden, nu uiteraard geboekt met een ANWB-korting van 50 euro. En dat mensen, is mooi te gebruiken om een lekker te lunchen op een terrasje, want dat mag inmiddels weer. Nu nog even fingers crossed, dat ik woensdag ook gewoon mag zwemmen daar…

Landal Vennenbos, tot maandag!

Advertentie

Een gedachte over “Tripje naar Landal en ANWB-lid? Dat betekent korting!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.