“Ga maar weg met je Coronapaspoort”

We mogen weer reizen!!! Althans misschien, binnenkort, naar een select aantal landen… Nou zou je zeggen dat ik daarmee hartstikke blij ben, maar er hangt nogal een debiel groot nadeel aan als je het mij vraagt; een verplicht Coronapaspoort.

Als je je laat vaccineren staan daar voordelen tegenover, zo lijkt het. Je mag dan wel naar een festival, wel naar een evenement of wel of niet de landsgrenzen over. Say whut? Dat stoot me volledig tegen de borst, want dat is natuurlijk gewoon niet jofel. Ik hoef geen prik, ik voel me kiplekker, al die vaccins zijn maar even snel in elkaar gefabriceerd en nauwelijks getest, dus waarom ik een prik zou halen, je ne sais pas.

Maar dan mag ik straks dus niet het vliegtuig in, want ik heb geen geldende QR-code om te scannen of fysiek paspoortje met wat onzinnige stempels. Dan heb je aan mij een slechte eerlijk gezegd, want dit is naar mijn mening gewoon een vorm van discriminatie. Nu ben ik echt geen Coronagekkie, want het is allemaal hartstikke ernstig, maar mezelf moeten laten vaccineren om te mogen reizen… FY!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.