Eventjes genieten in Hotel Nimma

Vorige week schreef ik nog over het boeken van een hotelletje via Booking.com en vanavond zit ik er al. Yes ik tik deze blog vanuit m’n geboekte kamertje van Hotel Nimma. Het ligt iets buiten het centrum, maar weer redelijk dichtbij m’n werk, het is goed te betalen en het is meer dan een prima kamer om even heerlijk te overnachten.

Hotel Nimma is gevestigd in een oud Nuon-kantoor, volledig verbouwd en prima te betalen. Een nachtje slapen gaat vanaf zo’n 6 tientjes en je hebt keuze uit verschillende type kamers, allemaal met eigen voorzieningen zoals een snelle wifi-verbinding, televisie en een eigen badkamer.

Hotel Nimma

Hoe laat ik er zou zijn was niet bekend, maar rond 19.00 vanavond werd ik gebeld of ik er al snel aan kwam. Dat was niet het geval dus er werd afgesproken dat ik een mailtje zou krijgen om mijn sleutelkaart uit een kluisje aan de buitenzijde te pakken en zo zelf naar m’n kamer te kunnen gaan. No problem natuurlijk, stukje wandelen, kaartje erbij pakken en hop, naar m’n kamer.

Hotel Nimma

Die is exact zoals de foto’s op de website: knus, gezellig, industrieel en perfect voor een nachtje. Ik heb ruimte om te werken aan een tafeltje, het bed is heerlijk zacht, de muren zijn groen en wit, er hangen wat toffe lampen, een geïmproviseerd kledingrek bestaat uit touw en metalen elementen en de douche en toilet zijn prima en ruim.

Hotel Nimma

Ik heb dus nog niemand in levende lijve gezien, maar dat gebeurt morgenochtend. De gezamenlijke ruimtes zijn ook dicht volgens mij, jammer maar logisch natuurlijk vanwege de pandemie. Ik zal vandeweek even een update plaatsen in dit artikel, na m’n nachtje slapen. Nu duik ik even de douche in, verzet ik nog wat werk en ga ik even in chillstand! Slaap lekker allemaal!

Hotel Nimma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.