Makkelijk iets boeken via Booking of toch niet?

Ik werk in Nijmegen, niet echt om de hoek, maar wat mij betreft prima. Volgende week moet ik er op woensdag en donderdag zijn, dus dat wordt en nachtje slapen in Nimma. In plaats van m’n vaste Airbnb had ik eens zin in wat luxers, een eigen hotelkamertje dus. Kwestie van Booking.com toch maar weer even installeren, want dat is chill en goedkoop! Toch?

Afgelopen week dus besloten dat ik even een nachtje in Nijmegen moet overnachten, maar vandaag even verder achteraan gegaan. Ik had geen zin in een nachtje Airbnb, want het mocht wel wat luxers. Afgelopen maanden weinig tot niks geks gedaan, geen buitenlandse tripjes gehad en in een hotel geslapen, dat is ook alweer even geleden.

Booking

Zeg ik hotel boeken, dan zeg ik Booking.com of misschien Trivago. Dus even de Booking.com-app gedownload, ingelogd en wat gegevens ingevoerd. De juiste datum, prijsklasse enzovoort en hop ik kreeg een prachtige lijst te zien van hotels en hun prijzen. Nog gehoopt op een speciale Geniuskorting of aanbieding via de mobiele app, maar dat zat er niet in. Prima natuurlijk, want niks moet, maar toen bedacht ik me wat anders.

Ik had een leuk hotelletje op het oog en heb de website van het hotel zelf even opgezocht om daar prijzen op te zoeken. Normaal ben ik daar nooit zo van en denk ik er zelfs niet aan, maar ik had blijkbaar even een fris momentje. De prijs lag zo’n 10% lager dan de Bookingprijs, dus dat heb ik natuurlijk gelijk geboekt. Nu nog even op zoek naar een leuke take away-toko voor een heerlijk ontbijtje, want die heb ik nu mooi ‘gratis’ gescoord.

En dat hotel in Nijmegen, een kleine review daarvan staat natuurlijk binnenkort op Reislist!

Een gedachte over “Makkelijk iets boeken via Booking of toch niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.