Heerlijke hamburgers in Australië vind je bij Betty’s Burgers

Tijdens mijn rondreis in Australië hadden we natuurlijk en helaas niet altijd tijd om te koken. Dus uit eten was een optie, wat we dan ook regelmatig gedaan hebben. Dan kun je echter nog luxe dineren met drie gangen of natuurlijk snel wat snaaien. We hebben dat wat mij betreft best prima gedaan en een heerlijke junkfoodlunch hebben we gehad in Noosa.

Betty’s Burgers is een begrip in verschillende delen van Australië en er zit er ook eentje in Noosa. Daar is een prachtig strand te vinden en ook heerlijke natuur, waar je uren kunt rondzwerven. Nadat we een heerlijke wandeltocht hadden gehad naar ‘Dolphin’s Point’ (helaas een enkele dolfijn gespot), waren we wel toe aan wat heerlijks, makkelijks en niet al te duur. De keuze was al snel gemaakt, het werd Betty’s Burgers, waar we allemaal een hamburgertje en milkshake bestelden.

Welcome at Betty's Burgers
Welcome at Betty’s Burgers

De bereiding duurde uiteraard even, maar we konden alvast plaatsnemen op het zonnige terras. Wel nadat we even moesten wachten, want de hele tent zit nagenoeg altijd vol, nogal logisch op zo’n hotspot. Je krijgt een piepertje mee die afgaat als je order op kunt halen. Hoppatee daar ging die, dus hamburgers ophalen en die waren toch echt wel heel lekker. Welke burger ik precies had weet ik niet meer, maar ze hebben uiteraard allerlei soorten.

Je krijgt een seintje als je eten klaar is
Je krijgt een seintje als je eten klaar is

Rundvlees, kip, met kaas, bacon of sla, tomaat en noem het maar op! Via TripAdvisor is al te zien hoe prima Betty’s Burgers wordt bevonden, want daar is een score te zien van een 9, een gemiddelde van zo’n 2500 reviews. Ook de prijs is prima, want voor zo’n 10 Australische Dollar heb je al een Betty’s Classic en dat is om en nabij de €6 á €6,50. Mocht je richting Australië gaan op vakantie, check dan zeker even hun site waar ze te vinden zijn en pas je route even aan. Eet smakelijk!

Eet smakelijk
Eet smakelijk

PS. Ik schrijf maar niks over de Peanut Butter Thick Shake hier, als Laura dat leest moet ik gelijk tickets boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.