Lekker peuzelen in Westernsferen in Levi, doe je bij Colorado Bar & Grill

Dat je enthousiast bent geworden door al onze sneeuwavonturen in Levi, Finland kan ik wel begrijpen. Er zijn verschillende heerlijke restaurants te vinden in de prachtige Finse plaats en bij Colorado – Bar & Grill heb ik denk het lekkerst gegeten van allemaal. Daarbij ben ik niet gegaan voor rendier ofzo, dat was voorbehouden aan een andere toko.

Desbetreffende restaurant is aangekleed met stoelen met koeienhuiden, zware houten meubelen, een grote bar waar tientallen flessen boven hangen en wat Westernachtige looks. Een leuke setting wat mij betreft en een prima tent om met het hele gezin even wat te eten. De menukaart is prima voor mensen die van vlees houden, voor Laura was er een vegetarische avocadoburger te bestellen, ook een lekkere keuze.

Westersferen in Levi, Finland
Westernsferen in Levi, Finland

Ik vind spareribs vaak wel lekker en bij Colorado boden ze een combinatie aan tussen de smaken zoet (honing) en pittig (tabasco), interessant. Snel en netjes de bestelling opgenomen en ook het eten liet niet al te lang op zich wachten. Terwijl iedereen al klaar was met het oppeuzelen van hun burgers of steaks, was ik nog lekker aan het smikkelen. De portie was prima, heerlijke patatjes erbij en wat coleslaw voor de frisheid.

Honeyglazed Tabasco-ribs
Honeyglazed Tabasco-ribs

Zo’n portie kost een euro of dertig en is daarmee niet bepaald goedkoop, maar het leven in Finland is dat overall al niet. Ook helpt het natuurlijk niet dat je in een toeristisch wintersportoord te vinden bent, dus als je dat meeneemt in je achterhoofd is Colorado een prima plek om heerlijk te genieten.

Inrichting Colorado Bar & Grill
Inrichting Colorado Bar & Grill

Ook de desserts zijn vrij prijzig, dus we hebben een heerlijke ‘Fat Pocahontas’ gedeeld met z’n drieën, dat was meer dan prima. Dat is een bomvolle beker met ijs, chocoladecake en – saus, bessen en slagroom. Daarna zijn we maar drie kilometer naar het huisje gelopen om alle calorieën er direct af te werken.

Caloriebom; "Fat Pocahontas"
Caloriebom: “Fat Pocahontas”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.