ING-rentepuntenwinkel: handig voor elke reiziger

Ik ben al jaren lid van de ING-bank, net zoals Laura, maar dat is toeval. Je spaart daar automatisch ‘rentepunten’ bij elke storting die je doet, geldopname die je afhandelt en ook als je wat geld spaart volgens mij. Die punten, ‘ja daar heb je niks aan’, afgezien van wat bioscoopkaartjes die ik weleens bestelde. Die winkel is echter immens uitgebreid en ook voor reizigers is er genoeg te vinden.

Zo hebben wij daar afgelopen week nieuwe koffers besteld, maar ze hebben ook allerlei andere tassen, maar bijvoorbeeld ook vouchers voor hotels of KLM-vluchten. Ook allerlei elektronica zoals Bluetoothspeakers of powerbanks voor onderweg, vind je daar en als je het huis wat wilt opfleuren, omdat het reizigersbloed door je heen stroomt, kom je in de ING-rentepuntenwinkel ook makkelijk aan je trekken.

ING-rentepuntenwinkel
Ik zou bijna willen zeggen dat dit een verkapte reclame is voor een bank, waar ik normaal helemaal niet veel mee van doen heb anders dan wat geld storten, geld overmaken voor van alles en nog wat en wat internetbankieren. Ik ben echter steeds vaker in de rentepuntenwinkel te vinden, want de aanbiedingen die je daar kunt vinden zijn soms toch wel erg fors. Inmiddels heb ik aardig wat euro’s besteed daarzo, maar daardoor ook veel euro’s bespaard.

Afgelopen tijd waren we onder andere op zoek naar twee nieuwe koffers, maar een beetje koffer kost gewoon veel centen. Je wilt er veel in kunnen doen, hij moet er leuk uitzien, herkenbaar zijn op de band van alle vliegvelden die je nog gaat ontdekken en zijn mannetje kunnen staan in de buik van elk vliegtuig. En aangezien je in de ING-winkel van alles kunt kopen kwam ik zo ook langs de koffersectie. Op het moment van schrijven staan er nog eens stuk of 50 in van verschillende merken en variërend van handbagage tot koffers waarin je voor makkelijk drie weken bagage in kunt stoppen.

Onze bestelde koffers zijn van American Tourister, een submerk van Samsonite. Een mooi merk, gekozen voor flashy kleuren, maar nog steeds aan de prijs. Wel hebben we via de ING 33% korting kunnen krijgen en dat scheelde totaal toch €100, snel verdiend door het inleveren van wat gratis verdiende rentepunten als je het mij vraagt.

Houten wereldkaart van City Shapes
Daarbij houden we natuurlijk van reizen en dat is ook te zien aan onze inrichting van het huis. Ik had de houten wereldkaarten van City Shapes al gezien bij de Expo en dat is een prachtig stukje kunst, maar echt heel erg prijzig. Ook die vond ik bij de ING-rentepuntenwinkel met €100 korting en hoewel het nog steeds een bak geld is hebben we besloten om ook die aan te schaffen. Het past (denken we) prachtig op de muur boven de televisie, waar het goed in het zicht hangt en afsteekt qua kleur, aangezien we hebben gekozen voor de donkerbruine notenhouten variant. Het ophangen zal vast en zeker niet binnen een kwartiertje gebeuren, maar daarover schrijf ik later nog wel een hoe-hang-je-‘m-op-blog hierzo.

Al met al kun je best eens een kijkje nemen in de winkel wat mij betreft en als je zelf geen ING-rekening hebt, dan is er vast wel iemand in de buurt die het eventueel voor je zou kunnen bestellen, kijken kan nu al zonder in te loggen, check it out!

Advertentie

2 gedachtes over “ING-rentepuntenwinkel: handig voor elke reiziger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.