Voor €500 de Atlantische Oceaan over met KLM (inclusief hotel)

Vorig jaar schreef ik al een blog over het feit dat we even een weekje weg zouden willen. Gewoon niks bijzonder, wat strand, wat cultuur, lekker eten, zonnetje erbij. Wat dat exact zou moeten kosten geen idee, maar niet al teveel, want heel exotisch hoefde het allemaal niet. Nu wilden we ook een weekje richting de zon, maar natuurlijk zijn we ook in voor andere avonturen. Nu hebben we weer zitten speuren bij verschillende vakantiewebsites en voor €500 per persoon een pakketreis gevonden aan de andere kant van de Atlantische Oceaan.

Over enkele maandjes even weg en later in het jaar een mooiere vakantie, wat luxer, exclusiever en misschien wel verder weg. Toch kunnen we het niet laten om te zoeken en te zoeken, te bekijken en berekenen wat we kunnen krijgen voor een iets hoger budget. Met citytrips is het leuk om alles los te boeken zoals een vliegticket en een hotel. Als we wat verder reizen kan dat natuurlijk ook, maar soms zijn er aanbiedingen te vinden bij reisorganisaties die zo goedkoop zijn dat er wel wat addertjes onder het gras moeten zitten, althans dat zou je denken.

Vorig jaar vlogen we voor 10 dagen naar Thailand voor een bedrag, waarvoor je niet eens een losse vlucht kon vinden. Daarbij hadden we nog een prima hotel, ontbijt en we vlogen met KLM, dus niet met een aftandse luchtmaatschappij. En nu hebben we weer zoiets op het oog, alleen dan wel aan de andere kant van de wereld. Een mooie aanbieding richting Brazilië staat nu in optie voor ons en dat zou een week zon, zee en cocktails betekenen met wat excursies, maar vooral even relaxen.

Ik ben dan ook een persoon die even checkt wat een vliegticket moet kosten en natuurlijk de prijs van het hotel even checkt. Daarbij heb je een transfer van het vliegveld naar je accommodatie wat anders ook nog wat geld zou moeten kosten. Of dit ‘m wordt moeten we nog even besluiten en bijvoorbeeld nog iets beter checken wat het ‘dagelijks leven’ daar kost. Overall lijkt een heerlijk weekje Griekenland op deze manier even duur als een weekje de Atlantische Oceaan over en dat klinkt natuurlijk wel wat exotischer.

Waar zou jij dan voor kiezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.