Ik ga op reis en ik neem mee…

Laura is natuurlijk het antwoord op die vraag, maar ik heb ook altijd een rugzakje met wat ‘basics’ bij me. Althans ik vind het nuttige dingen die altijd wel van pas kunnen komen. In het dagelijks leven heb ik ook altijd een rugzakje bij me trouwens, handig voor wat dingetjes. Als we reizen is een rugzakje ook altijd fijn en ik heb het dan over een 20 liter-exemplaar, geen backpack waar onze halve huisraad ingepropt kan worden.

Tsjaa wat kun je nou precies vertellen over een rugzak, niet al teveel natuurlijk, alhoewel ik ooit een review heb geschreven van deze rugzak op Travelbags.nl, om een voucher te winnen van €100 en toen heb ik toch een epistel geschreven van jewelste. De rugzak waar ik inmiddels al wat jaartjes mee loop is van Dakine, een prima grijs exemplaar zonder veel poespas. Wel wilde ik na mijn eerste Dakine een backpack met een extra vakje op de voorkant, handig voor wat kleine dingen zoals sleutels of een plattegrondje. Deze rugzak gaat dus al een tijdje mee, kostte vier tientjes en is een ideale metgezel. Inmiddels liggen er nog twee nieuwe rugzakken op me te wachten, ééntje van The North Face en een exemplaar van OnePlus. Wanneer ik die ga gebruiken weet ik nog niet, voorlopig hoeft dat nog niet zo van me.

Het ligt natuurlijk aan de situatie en of ik aan het reizen ben of niet, maar in mijn rugzak is altijd wel een waterflesje te vinden, een 0,5 liter-exemplaar. Handig en fijn om wat te kunnen drinken, om je lichaam wat af te koelen of om een wondje uit spoelen mocht het nodig zijn. Daarnaast heb ik altijd wat visitekaartjes bij me, een Liga, pen een een notitieblok. Een opgeladen powerbank behoort ook tot mijn dagelijkse meegesleep en daarnaast nog een brillenkoker. Altijd handig om als je ergens anders slaapt dan thuis zo’n kokertje bij je te hebben, want m’n bril bewaren in een schoen, mwah niet altijd even handig. Daarnaast nog wat pepermuntjes, kauwgom en wat kleingeld voor wat voor automaat dan ook.

Veelal gaat er ook een laptopje mee, maar dat ligt echt aan wat ik ga doen. Naar het werk regelmatig, op reis wat minder, want chillen op het strand, zwembad of jungle met je laptop op zak is niet al te slim. Een tweede paar oordopjes heb ik altijd bij me en ook een spork zit altijd wel in m’n tas. Bedankt Albert Heijn trouwens, want dat is mijn gratis leverancier voor deze handige hulpmiddelen. Het ligt natuurlijk aan de trip, maar anders prop ik er ook nog altijd wat kleding en een tandenborsteltje bij. Wat nog wel altijd in mijn rugzakje te vinden is, is deodorant, luchtje en wat wax voor m’n out-of-bed-look. Ook een losse oplader voor mijn telefoon heb ik altijd wel bij me, als er een stopcontact is hoef ik ook mijn powerbank niet te gebruiken, wel zo slim.

Al met al zul je mij niet heel snel zien zonder rugzak, de uitvinding van de eeuw wat mij betreft, bedankt Mr. Lloyd F. Nelson!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.