Een koelkast vol herinneringen

Laura en ik hebben elkaar ontmoet in romantisch Parijs, tijdens een werktrip. Dat is inmiddels alweer een hele tijd geleden, maar in die tijd hebben we samen toch al wel wat landen aangedaan. En wat is er nou leuker om van elk van die landen of trips een herinnering mee te nemen!? In ons geval zijn dat veelal magneten en die blijken prima op onze koelkast te plakken.

Reizen is meer dan een passie voor ons, we live for that en misschien verlaten we Nederland ooit wel voor een paradijselijk avontuur aan de andere kant van de wereld. Dat is voor nu nog even niet aan de orde, maar we willen wel graag blijven zien, onthouden en genieten waar we allemaal geweest zijn. Het is misschien wat cliché en ik heb het dan ook wat vaker gezien, maar ja, ook wij sparen magneten van de landen en speciale plekken die we aangedaan hebben.

Magneten, visitekaartjes en foto’s
Geen bord in het toilet of een deur met magneetverf voor ons, maar de zijkant van de koelkast is de ideale plaats voor onze vakantieherinneringen. Naast magneten van landen, plaatsen en iconische gebouwen hangen er bijvoorbeeld ook wat toegangskaartjes van musea, tempelcomplexen of bezochte exposities, armbandjes, briefgeld en kleine cadeautjes die we voor elkaar gekocht hebben tijdens onze reizen of met onze grote passie te maken hebben. Ook hangen er wat vetplantjes tussen, in een klein potje met uiteraard een magneet.

Ons doel op reis, naast genieten, is om de meest gekleurde, lelijke en schreeuwende magneet te vinden. De zijkant van de koelkast hangt daarnaast ook vol met visitekaartjes van restaurants waar we gegeten hebben of wat foto’s, waardoor het een heel kakafonische bende is geworden. Al die kleuren, vormen en maten hebben echter wel één ding mooi ding gemeen: passie voor reizen! Spaar jij, of sparen jullie ook iets van elke (buitenlandse) trip en zo ja, wat dan?

3 gedachtes over “Een koelkast vol herinneringen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.