Reislist: welkom in 2019

Welkom op Reislist.nl! Het is 1 januari 2019 en dat betekent een nieuwe start in vele opzichten. Een eerste blik op Reislist was vanaf eind 2018 al te zien, maar achter de schermen zijn we druk bezig geweest met de vernieuwde website en daarom waren we even niet te zien.

Wees gerust, vanaf nu zullen er op regelmatige basis blogs verschijnen op onze website! Dat betekent simpelweg dat je elke dag kunt genieten van een avontuur van Colin of Laura, of één van onze gezamenlijke avonturen. In 2018 vonden we elkaar, maar een andere grote liefde is reizen. We hebben al heel wat gedaan, gezien, gevlogen en gereisd in binnen- en buitenland, de meest bijzondere avonturen beleefd, locaties bezocht en excursies bijgewoond.

Op reislist zal je dan ook verhalen vinden over allerlei van deze reizen, in de extreme warmte of juist koude, op bijna elk continent en van citytrips tot reizen van enkele weken. De focus van reislist ligt op onze trips in het buitenland, maar zo af en toe zullen we ook een bijzondere ervaring delen die we in Nederland hebben meegemaakt. Dat kan gaan om een bijzondere plaats, trip of speciale overnachtingsplaats.

Colin noemt zichzelf geen globetrotter. Hij heeft niet jaren in z’n eentje rondgereisd, maar hij heeft inmiddels toch al wel veel van de wereld mogen ontdekken, veel landen en continenten aangedaan en veel unieke avonturen mogen beleven.

Laura had wel een drempeltje om overheen te stappen voor ze met dit blog begon. Ze dacht dat de wereld niet nóg een reisblog nodig had, maar nu istie er toch, want je bent er.​ Laura merkte steeds vaker dat ze graag blogs leest om te ontdekken of een bepaalde bestemming of activiteit de moeite waard is. Dit is haar manier om iets terug te doen.​ 🙂

Al met al hopen wij dat jullie net zoveel plezier beleven aan onze blogs als wij aan onze beleefde avonturen, welkom op Reislist!

Een gedachte over “Reislist: welkom in 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.